Aktuele Informatie Noord-Holland

Kanonatuurroute boek Noord-Holland

Met 65 kano routes door geheel Noord-Holland, nu verkrijgbaar of te bestellen bij kanocentrum Arjan Bloem te Poelweg 1b te Wormer.


Het eerste boek, 80 kanonatuurroutes in Friesland uitgegeven juni 2005, is een groot succes geworden. Nog volop te koop bij Kanocentrum Arjan Bloem.
Noord-Holland is voor de kano, canadees en kayakvaarders een mooi stuk Nederland om te varen. Ik heb weer zo'n beetje de gehele provincie doorgevaren en heb weer verschillende routes samengesteld. Ik heb de 65 routes gevaren en de verscheidenheid aan routes is fantastisch. Zoals de polders van Waterland, de meren en ringvaarten. De gehele kust van Medemblik tot en met het Gooimeer gemaakt in gedeeltes van routes. Zie: Foto's Het stuk kust met zijn leuke en mooie strandjes, ringvaarten en polders is een prachtige combinatie.
Er zit heel veel werk in om een route te maken, maar met deze hobby hoop ik de kanosport te promoten en deze prachtige recreatie-sport met al deze routes nóg mooier te maken voor de nu al recreatieve kano-ers.
Geen gehaast maar genieten van natuur, water en buiten zijn met beweging.
Noord-Holland ligt nu in zijn geheel voor je open.
Ook in dit boek een voorwoord over veiligheid en benodigheden.
De fantastische T.K.B.N. (kanobond waar ik lid van ben) die heel veel voor zijn leden doet op het gebied van recreatief kanovaren.
Ook in dit boek weer alle campings aan het water, bed met ontbijt adressen en kanoverhuurders. Maak eens een trektocht via campings door de mooiste gebieden van Noord-Holland over water.

Of boek overnachtingen bij een van de 3600 adressen van Vrienden op de fiets.

 

 


Een Bijzonder Ervaren
Na zomaar een gesprek met mijn
goede vriend en kanovaarder Rob Nuij


ontdek meer over deze dichter:

GerardBeense.nl